Door middel van diverse medische keuringen onderzoeken wij of uw werknemer in staat is zijn taken uit te oefenen. Of dit op een gezonde en veilige manier kan. Hierbij wordt gekeken naar de fysieke en de mentale kant. Zodat u voor nu en in de toekomst een fijne werkomgeving kunt bieden, en een goede en tevreden werknemer heeft. We streven op die manier naar een win-win situatie.

Voor een aantal beroepen worden bepaalde eisen aan de werknemer gesteld. Hiervoor bestaan specifieke keuringen. Een chauffeur moet bijvoorbeeld goed kunnen zien en geconcentreerd op de weg kunnen blijven. En asbestsaneerders moeten elke 3 jaar medisch gekeurd worden; hun longen zijn daarbij een speciaal aandachtsgebied.

Sommige verzekeringen, zoals een arbeidsongeschiktheids- of levensverzekering, stellen een medische keuring verplicht. Hierbij kan een uitgebreider bloed-, long en hartonderzoek worden gevraagd. Ook deze medische keuringen doen wij graag voor u. De kosten hiervoor worden door uw verzekeringsmaatschappij vergoed.